Countr Terrorism 3D

Countr Terrorism 3D 1.0

Counter Strike-achtige shooter voor Java-mobieltjes

VOOR

  • Veel missies
  • Flink aantal wapens
  • 3 moeilijkheidsgraden
  • Goede graphics

TEGEN

  • Slome besturing

Uitmuntend
8

Countr Terrorism 3D is een gratis first person shooter voor je Java-telefoon die sterk doet denken aan Counter Strike. In deze game moet je jouw vaardigheden met wapens tonen in een reeks speciale missies.

Je behoort in Countr Terrorism 3D tot een elite-eenheid die de strijd aangaat tegen terroristen wereldwijd. Dit betekent dat je in veel verschillende locaties vecht en allerlei schorriemorrie tegenkomt. Deze lieden pak je aan door ze overhoop te knallen met een ruim assortiment aan wapens. De levels waarin je rondloopt zijn uitgebreid en bieden daardoor veel actie.

De reactietijd die Countr Terrorism 3D nodig heeft om jouw commando's uit te voeren op het scherm is schrikbarend lang. Er zit veel vertraging in de game wat voor flinke frustratie kan zorgen. Gelukkig is er grafisch weinig op Countr Terrorism 3D aan te merken (behalve de flinke hoeveelheden bloed misschien).

Voor een gratis shooter is Countr Terrorism 3D een uitstekende game. Grafisch gezien is dit 1 van de betere spellen verkrijgbaar voor Java telefoons. Daarnaast biedt het veel actie en afwisseling, mits je je niet stoort aan de slome besturing.

Meeste downloads Actiespellen voor java

Meer
Countr Terrorism 3D

Download

Countr Terrorism 3D 1.0

Beoordelingen about Countr Terrorism 3D